Frappe Dalgona

 Iată o rețetă pentru a face o cafea frappe delicioasă în stil Dalgona

Această rețetă combină crema de cafea Dalgona cu textura bogată a înghețatei și prospețimea laptelui rece și a gheții, creând o băutură perfectă pentru zilele calde.


 Ingrediente:

- 1 lingură de ness (cafea instant)

- 1 lingură de zahăr

- 1 lingură de apă caldă

- 2 linguri de înghețată (aroma preferată)

- lapte rece

- cuburi de gheață

   - Într-un bol mic, adaugă lingura de ness, lingura de zahăr și lingura de apă caldă.

   - Folosind un mixer electric (sau un tel dacă nu ai mixer), bate amestecul până devine cremos și capătă o consistență spumoasă. Ar trebui să dureze câteva minute până obții o spumă groasă și aerată.

   - Într-un pahar mare, adaugă cuburile de gheață.

   - Pune cele două linguri de înghețată peste cuburile de gheață.

   - Toarnă laptele rece peste înghețată și gheață, lăsând puțin spațiu în partea de sus pentru crema de cafea Dalgona.

   - Adaugă spuma de cafea Dalgona deasupra.

   - Amestecă ușor înainte de a savura, astfel încât toate aromele să se combine bine.




Poftă bună!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI