Primavara un anotimp frumos . Pentru un weekend dulce sau pentru pachetul de la munca sau scoala o bucata de chec nu refuza nimeni , mai ales daca e cu ciocolata.
Ingrediente:
- 10 ouă
- 10 linguri zahăr
- 10 linguri ulei
- 10 linguri făină
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 100 g ciocolată topită
- 1 baton de ciocolată cu M&M’s (opțional)
Mod de preparare:
1. Bate albușurile spumă cu un praf de sare, apoi adaugă treptat zahărul și mixează până obții o bezea fermă.
2. Amestecă gălbenușurile cu uleiul și încorporează-le ușor în albușuri.
3. Adaugă făina amestecată cu praful de copt, încorporând cu mișcări lente, de jos în sus.
4. Împarte compoziția în două părți egale. Într-una adaugă ciocolata topită și amestecă bine.
5. Toarnă compoziția în tavă, alternând straturile pentru efect marmorat. Presară bucăți de ciocolată cu M&M’s deasupra.
6. Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute.
7. Verifică cu scobitoarea: dacă iese curată, checul e gata!
Poftă bună!
Comentarii
Trimiteți un comentariu