Chec pufos la tava

Primavara un anotimp frumos . Pentru un weekend dulce sau pentru pachetul de la munca sau scoala o bucata de chec nu refuza nimeni , mai ales daca e cu ciocolata.

Ingrediente:

- 10 ouă  

- 10 linguri zahăr  

- 10 linguri ulei  

- 10 linguri făină  

- 1 plic praf de copt  

- 1 praf de sare  

- 100 g ciocolată topită  

- 1 baton de ciocolată cu M&M’s (opțional)  

Mod de preparare: 

1. Bate albușurile spumă cu un praf de sare, apoi adaugă treptat zahărul și mixează până obții o bezea fermă.  

2. Amestecă gălbenușurile cu uleiul și încorporează-le ușor în albușuri.  

3. Adaugă făina amestecată cu praful de copt, încorporând cu mișcări lente, de jos în sus.  

4. Împarte compoziția în două părți egale. Într-una adaugă ciocolata topită și amestecă bine.  

5. Toarnă compoziția în tavă, alternând straturile pentru efect marmorat. Presară bucăți de ciocolată cu M&M’s deasupra.  

6. Coace în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 30 de minute.  

7. Verifică cu scobitoarea: dacă iese curată, checul e gata!  








Poftă bună!

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI