Negresa cu gem


Retetea de azi este foarte simpla, se prepara foarte rapid cu un tel si o spatula sau folosim mixerul si spatula. 

O sa fie pe gustul tuturor iubitorilor de prajituri. Pe blog gasitii si varianta de post. 

Click pe aici pentru a citi reteta de post. 





 Ingrediente  :

 - 1 ou

- 1 cana zahar

-4 lg dulceață vișine(sau de prune) 

 - 2 lg cacao

- 1/2 cana ulei (se folosește pentru a masura o cana de 250ml)

 - 1 linguriță bicarbonat de sodiu stins cu oțet

 - 2 căni faina

-1 cana de lapte

-opțional: 100  grame nuci tocate sau alune sau migdale sau stafide sau chiar si ciocolata

 Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele in ordinea data. 

La final se pune laptele. Se amesteca bine 

 Compozitia se pune in tava(20*30 cm) și se coace la 180 grade 30-40 min la foc potrivit .

Se lasa sa se răcească. 

Pofta bună!






Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI