Pastai cu maioneza și smântână

 Păstăile sunt în plin sezonasa ca am făcut o salată de pastai cu maioneza și smântână. Este o rețetă simplă și foarte ușor de realizat cu doar câteva ingrediente. Reteta este tradițională și perfectă la orice ora a zilei.



Se aseamănă la gust cu salata de ciuperci.

Ingrediente:

-300 g pastai proaspete

-2-3 catei de usturoi

-4 linguri de smântână 

-4 linguri de maioneza (1 galbenus de ou, ulei, 1 lingura de muștar)

-sare și piper



Mod de preparare:

Se curata pastaile, se spala si se pun la fiert in apa cu sare.



Intre timp se prepara maioneza



Dupa ce au fiert pastaile, cat sa se inmoaie putin, se scurg si se lasa sa se raceasca. 

Reci se toacă la dimensiunea dorita. 



Se piseaza usturoiul si se amesteca cu păstăile și restul ingredientelor.




Servim cu pâine. Se pastreaza la frigider.





Poftă bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI