Coșulețe cu crema de mascarpone

 Coșulețele cu crema de mascarpone sunt o idee de desert simplu și ușor de realizat. 

Ingredientele pentru aluat sunt puține și le avem prin cămară sau frigider. 

Crema este crema de la Tiramisu fara oua din mascarpone și frișcă. Iar la capitolul decor am folosit boabe de struguri. 



Aluat:

- 100 grame untura sau unt 

-100 grame zahar

-1 ou

-6 lg lapte călduț 

-1 lingurita bicarbonat

- esență de vanilie 

-făină cat sa iasă un aluat potrivit

Crema:

-500  ml frișcă  lichidă 

-500 grame mascarpone

-5 linguri zahar pudra vanilat 

Modul de preparare la crema este aici

Se amesteca toate ingredientele (faina am pus-o ultima data pana am obținut un aluat potrivit). 

Se fac biluțe, se pun în formele de coșulețe unse cu ulei sau untura topita. 


Se coc la 180 grade pentru aproximativ 20 minute.

Se lasa la răcit, se scot din forme și apoi se umplu cu crema de mascarpone. Se decorează cu struguri. Se lasa 2-3 ore apoi se pot servi.






Poftă bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI