Placinta cu branza si verdeta(marar si cozinde ceapa) la cuptor este perfecta de la pachetel pana la pranz sau cina.
Ingrediente:
Aluat:
-1 kg făină
-650-700 ml lapte călduț (sau apă călduță)
-25 grame drojdie proaspătă
- o lingurita de zahăr
-o lingurita de sare
-2 linguri de ulei
Umplutură:
-700-800 gr. brânză de vaci sau telema sau cașcaval ras
-1/2 legatură ceapă verde taiată
- 1 legatură mărar proaspăt tocat
-1 kg făină
-650-700 ml lapte călduț (sau apă călduță)
-25 grame drojdie proaspătă
- o lingurita de zahăr
-o lingurita de sare
-2 linguri de ulei
Umplutură:
-700-800 gr. brânză de vaci sau telema sau cașcaval ras
-1/2 legatură ceapă verde taiată
- 1 legatură mărar proaspăt tocat
-3 oua mari sau 4-5 mai mici
-sare după gust
-sare după gust
Pentru uns:
- 1 ou
Modul de preparare se poate gasi aici.
Modul de preparare se poate gasi aici.
Pentru umplutura se amesteca toate ingredientele.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu