Ciorba de ardei umpluti

Astazi va prezint o varianta mai usoara pentru ciorba de ardei umpluti, reteta este foarte simpla si perfecta in perioada rece.

Se poate servi cu smantana. Pe blog mai gasiti si reteta mamei de ciorba de ardei sau zama de ardei cum i spune in zona Bistritei.



 Ingrediente:
-500 g carne tocata de porc sau porc si vita sau pui
-2 linguri de orez
-1 ou
- 10 ardei pentru umplut
-3 l apa
-200 ml bulion
-1 ceapa
-2 morcovi
-o bucata de telina si de pastarnac
-patrunjel
-sare si piper dupa gust

1. Spalam ardeii, ii curatam de vene, de seminte si ii lasam de-o parte.
2. Amestecam carnea impreuna cu sare,piper, orezul si oul .Cu aceasta compozitie umplem ardeii.
3. Intr-o oala se punem 3 litri de apa la fiert. Cand apa incepe sa fiarba punem ardeii, legumele curatate, sare dupa gust si lasam sa fiarba aproximativ 35 de minute.
4. Adaugam bulionul si mai fierbem a 10-15 minute. Adăugăm pătrunjel și servim. 





Pofta buna!


Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI