Hamburger homemade

 Pofteam la un hamburger așa că m-am decis să-l fac în casă cu ingrediente simple si accesibile. 

Mai jos am lasat reteta si pentru chifle. 
Dar se pot si cumpăra atunci cand ne grăbim. 
Hamburger-ul se poate împacheta și consuma la prânzul de la birou. 


Chiftele :

- 1 kg carne tocată

-o ceapă tăiată marunt

-5 caței de usturoi pisați

-sare,piper dupa gust

-puțin patrunjel dupa gust

2 pumni de pesmet 

-condimente pentru porc si usturoi granulat opțional

-fulgi de chili opțional

-2 ouă

Modul de preparare este aici

Se fac bilute mai mari si se apasă. 

Chifle Homemade 

- 500 g faina

-100 ml apa calduta

-200-300 ml apa minerala (merge si plata la temperatura camerei) 

 - o lingurita de drojdie uscata

-o lingurita de zahar

-o lingură ulei

-o lingurita cu varf de sare

Modul de preparare este aici

Doar ca forma biluțele si le mai lasam in tavă la dospit 15 minute. Apoi le coacem in cuptor. Le lasam la răcit. 

Alte ingrediente:

-castraveciori murați, 

rosii, ceapă 

-ketchup

-maioneza

-muștar

-frunze de varză sau salată

 Asamblare Hamburger  am taiat fiecare chifla in jumatate, am pus un pic de ketchup, un pic de muștar si o mana generoasa de varză taiata fasii.



Peste varză a urmat chifteluta de carne, cateva feliute de castravete murat,încă putin sos si gata, putem pune capacul hamburger-ului.



Servim cu salată, cartofi prăjiți.

Daca punem cașcaval peste chiftea si deasupra să fie cheesburger.

Poftă bună! 

Comentarii

FACEBOOK RECOMANDARI